MoWi-Art Kunst verbindt ons

Monique WillemseBlog​​

Blog

"Op blote voeten"

Geplaatst op 20 maart, 2018 om 17:25

"Jeeeh!! Ik heb mijn eigen website gemaakt!!!"

Tot voor kort had ik echt geen flauw benul hoe ik zoiets moest bouwen.

Het was echt de ver van mijn bed show!!! Maar...ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben er met blote voeten ingestapt.

( ha ha figuurlijk dan)

En..voila! Persoonlijk en no nonsens , dat is de bedoeling van mijn web-site.

MoWi-Art staat voor verbinding, het bij elkaar brengen van elke vorm van creativiteit, maar vooral het verbinden van "ons". Met ons bedoel ik een ieder die iets doet vanuit passie, daar echt voor gaat. Niet groot, groter, groots maar gedreven vanuit liefde voor welke vorm van creativiteit dan ook.

Na alle voorbereidingen voor de komende expositie, het bouwen van de website, tussendoor ook nog naar mijn werk in het ziekenhuis, is het ook noodzaak om even de rust te pakken en met beide voeten op de grond te blijven.( nu wel letterlijk bedoeld) Ik doe dit door met regelmaat een voetreflexbehandeling te nemen. Het werkt helend en ontspannend en ik kan het iedereen aanbevelen. Ik vind het fijn om de behandeling lekker bij mij thuis te hebben. Ik hoef de deur er niet voor uit. De therpeute komt met stoel en alle atributen gewoon aan huis.

Zo ook vandaag; stoel, voetencreme en andere smeerseltjes staan uitgestalt in de woonkamer.Voorafgaand aan de behandeling zit ik met beide voetjes lekker in een lavendelvoetenbadje; Alleen de geur werkt al rustgevend. Maar dan komt manlief de woonkamer binnen met  de mededeling;


"het internet ligt eruit!" de monteur komt tussen 12.00 en 1700 het probleem oplossen!" ik kijk op de klok die 11.15 uur aangeeft. De kans dat die monteur binnen komt terwijl ik midden in de voet-relaxed stand zit, vind ik geen ontspannende gedachte. Ik besluit te verkassen naar de slaapkamer op de eerste verdieping.Voetjes uit mijn heerlijke lavendelbadje; de behandelstoel en alle uitgestalde atributen worden naar de slaapkamer verplaatst.Het leek een goed plan maar ; Oeps!! Een dag eerder zijn er tegen het huis steigers geplaatst. De buitenboel van het hele  huizenblok wordt geschilderd.


Ik zie nog geen schilder maar uit voorzorg doe ik toch de slaapkamergordijnen goed dicht. Op eerder verzoek van de schilders, zet ik het raam een stukje open.Toch wel fris met open raam maar een warm kruikje en een warme deken maakt alles goed.


Al vrij snel nadat de voetreflexmassage is ingezet, hoor ik door het open raam de schilders praten. Het gordijn zit goed dicht maar zo te horen zijn ze begonnen aan het kozijn van het slaapkamer raam.

Ik laat mijn "relax-momentje " niet verstoren en laat de schilder het onderhoud aan het kozijn doen; het onderhoud aan mijn lichaam, geest en blote voeten is geheel toevertrouwd aan de voetreflextherapeute. 


Ondanks alle ruizen heb ik een ontspannende behandeling gehad en kan ik er weer voorlopig tegenaan!!

Op naar de komende expositie; Ik kijk er naar uit!!

Monique Willemse 

Mowi - Art

P.s. meer weten over voet reflex therapie? http/www.influunt.nlCategorieën: Column


Reacties zijn uitgeschakeld.
0